Docència

Docència

El Conservatori de Música de Barcelona sempre ha tingut quelcom d’especial per a mi, primer com a  alumne i després com a professor.Des de fora sembla un castell medieval i està just a 5 minuts d’on vaig néixer.

Tot i que vaig acabar el meus estudis a Amsterdam i a Basilea, al Conservatori hi vaig obtenir el Títol Superior d’oboè.

El 1986  vaig començar a donar-hi classes i  el 1991, després de fer oposicions, vaig obtenir la plaça de professor titular.

He estat convidat en diverses ocasions a impartir cursos arreu de l´Estat, però, hi ha un parell de llocs dels que voldria fer un esment especial:

És difícil de trobar una ciutat a Catalunya que tingui la tradició musical tan arrelada com la ciutat d´Amposta. Amb dues Bandes de Música , cada any organitzen cursos de formació musical amb professors de renom internacional .  He participat com a professor d´oboè  en  nombroses ocasions. Algun dels millors alumnes que he tingut al Conservatori  ha vingut d´aquesta ciutat.

El 1996 vaig ser convidat per el Govern  Vasc  a fer un curs a Durango sobre pedagogia de l’oboè adreçat als professors d’aquest instrument de les escoles i tots els conservatoris de música  del País Vasc.