Montserrat Torrent

Montserrat Torrent

La vida em va fer un gran regal una nit del mes de Maig de 1992.

Una trucada telefònica. Una veu que no conec. “Sóc la Montserrat  Torrent i et voldria fer una proposta. Haig de fer un concert a la Basílica de L’Escorial prop de Madrid i  m’agradaria incloure-hi  obres amb oboè. Com ho veus? Podria quedar bé? Vols fer-ho?.”

Després d’aquell concert, dins d'un cicle on hi havia noms com la Filharmònica de Berlín o el pianista Daniel Baremboin, vàrem iniciar una col·laboració que va durar més de deu anys i que em va  permetre,  primerament , tocar en llocs tan especials  com la Catedral   de León, La Basílica de Ponferrada, Ciclo Interncional   de Organo (Madrid), Santuario de la Bien Aparecida (Cantàbria),Iglesia de Santa Lucía de Santander,  la Catedral de Barcelona, la Basílica de Santa Maria del Mar, Oratori de Sant Felip Neri, Monestir de Sta.Teresa de Vic, i sempre davant de grans audiències; però sobretot, fer música amb una de les millors intèrprets d’orgue del món.

El disc que vam gravar pel segell Discant d’Euroconcert em permet tenir constància d’una relació musical i personal que guardaré per sempre.